Facaderenovering i København

Hvorfor få foretaget en facaderenovering?

Har du en ejendom, hvor facaden trænger til en opfriskning? Intet holder for evigt, og facaden er bestemt ikke en undtagelse. Foruden taget, er facaden den del af ejendommen, som udsættes for mest slid. Sol, regn, blæst og frost sætter sine spor og tager på både håndværk og udseende. Facaden er også det første, man bemærker, på en ejendom, hvorfor en velholdt facade bidrager til et godt indtryk af hele din ejendom.

En facaderenovering giver ikke kun din ejendom et nyt og smukt udseende. Facaderenoveringen er også med til at udbedre revner og andre skader i murværk og sokkel. På den måde vil en renovering af din facade være med til at forlænge ejendommens levetid, øge dens værdi og sænke varmeudgifterne.

Skal facaden renoveres?

Hos Jensen Byg er vi behjælpelige med facaderenoveringer, så din ejendom fremstår som ny igen. Vi sørger altid for at levere et færdigt resultat i høj kvalitet og til den aftalte tid.

Vi giver kyndig vejledning om, hvordan facaden skal plejes, så den bibeholder sit flotte udseende bedst muligt og kan holde i mange år endnu.

Skal I i gang med den helt store renovering, kan vi hos Jensen Byg også være behjælpelige hermed. Vi udfører hovedentreprise på jeres renoveringsprojekter, så I er sikre på, at I får det bedste og mest holdbare resultat til tiden og uden unødige ekstraregninger.

Facaderenovering i København. Kontakt Jensen Byg og hør nærmere.

Kontakt os

Skal vi foretage facaderenoveringen på din ejendom? Vi udfører facaderenoveringer i København og hele Sjælland. Kontakt os på 40 57 08 01 eller udfyld vores kontaktformular. Så tager vi en snak om, hvilken løsning der er den rigtige for dig, og som passer bedst til din ejendom. Herfra udformer vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud til dig.