Facaderenovering i København

Har I en ejendom, hvor facaden trænger til en opfriskning? Intet holder for evigt. Og facaden på ejendomme er bestemt ingen undtagelse. Foruden taget, er facaden nemlig den del af ejendommen, som udsættes mest for vind og vejr. Det betyder, at både sol, regn, frost og blæst sætter sine spor og slider på både udseendet og håndværket. Samtidig er facaden dog også det første, der ses på en ejendom. Derfor kan en pæn og velholdt facade være med til at give et godt indtryk af ejendommen.

Ved at få foretaget en facaderenovering kan facaden både få et nyt og smukt udseende. Samtidig kan facaderenoveringen også være med til at udbedre eventuelle revner og andre skader i både murværk og sokkel. På den måde vil en facaderenovering være med til at forlænge boligens levetid, samtidig med at renoveringen kan være med til både at øge ejendommens værdi og sænke udgifterne til varme.

Skal facaden renoveres?

Hos Jensen Byg kan vi være behjælpelige med facaderenoveringer, så jeres ejendomme fremstår som nye. Vi sørger altid for at levere et færdigt resultat i høj kvalitet til den aftalte tid. Vi giver jer samtidig kyndig vejledning om, hvordan facaden skal plejes, så den kan holde i mange år.

Fra vores placering på Frederiksberg kan vi servicere hele Københavnsområdet, når I har brug for at få renoveret jeres facader. Skal I i gang med den helt store renovering af jeres ejendomme, kan vi hos Jensen Byg også være behjælpelige hermed. Vi udfører hovedentreprise på jeres renoveringsprojekter, så I er sikre på, at I får det bedste og mest holdbare resultat.

Kontakt os

Skal vi foretage facaderenoveringen på jeres ejendomme i København? Så kontakt os på 40 57 08 01 eller udfyld vores kontaktformular. Så tager vi en snak om, hvilken løsning der er den rigtige for jer, og som passer til jeres ejendom. På baggrund heraf udformer vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud til jer.