Murerarbejde i København?

Når der skal udføres murerarbejde på jeres ejendomme, er det nødvendigt med en dygtig og erfaren murer. Det skyldes, at murerarbejde kræver en stor viden, hvis det skal udføres korrekt, så det kan holde i mange år frem.

Jensen Byg klarer arbejdet for jer

Jensen Byg har eksisteret siden 2005, men vi har i virksomheden 35 års erfaring inden for murerbranchen. Vores mange års erfaring betyder, at vi kan udføre alle former for murerarbejde.

Hos Jensen Byg værner vi om vores kunder. Vi sætter derfor en ære i at levere et solidt og godt resultat, som både er pænt at se på, og som holder i mange år frem. For at sikre dette er vi altid grundige i vores arbejde. På den måde kan vi sikre os, at vores murerarbejde altid er af den højeste kvalitet.

Samtidig ved vi, hvor vigtigt det er for vores kunder, at arbejdet er færdigt til tiden, så der ikke kommer unødige forsinkelser og ekstraregninger. Derfor sørger vi altid for at overholde alle vores aftaler, samtidig med at vi altid møder op til tiden.

Hos Jensen Byg kan I altså altid være sikre på, at kvaliteten er i top, og at tidsplanen holder.

Har I brug for at få udført murerarbejde?

Hos Jensen Byg varetager vi mange forskellige fagområder. Det betyder, at vi kan være behjælpelige med både:

Vores primære arbejde består af renoveringer for mindre og store virksomheder, herunder blandt andet ejendomsadministrationer. Men I er naturligvis altid velkomne til at kontakte os angående jeres murerarbejde.

Vi tilbyder totalløsninger, hvilket betyder, at vi kan stå for hovedentreprisen på jeres projekt. Vores dygtige og erfarne håndværkere stiller deres ekspertise til rådighed. Vi er med fra fra start og frem til det færdige resultat, hvor vi står for hele planlægningen og koordineringen af projektet.

Kontakt os

Skal vi stå for jeres murerarbejde? Ring til os på 40 57 08 01 eller udfyld vores kontaktformular. Så udformer vi et godt og uforpligtende tilbud til jer.

Hos Jensen Byg arbejder vi primært i Københavnsområdet, men har I projekter på resten af Sjælland, er I naturligvis også velkomne til at kontakte os.