Renovering i København

Vi renoverer både lejligheder, boligforeninger og villaer

Administrerer I en lejlighed, som trænger til at blive renoveret? Det kan være en renovering i forbindelse med, at de nuværende lejere flytter ud. I de tilfælde er det nødvendigt at istandsætte lejligheden, så de nye lejere kan flytte ind i en pæn og ordentlig lejlighed.

Det kan også være, at I har en hel boligejendom, der trænger til en opdatering. Eller hvis I har en anden ejendom, som skal laves om til lejligheder.

Uanset hvad, har I brug for et dygtigt byggefirma, som kan sørge for, at arbejdet bliver lavet ordentligt og til den aftalte tid. På den måde kan I sikre, at der hurtigst muligt kan flytte nye lejere ind.

Totalrenovering af høj kvalitet

Hos Jensen Byg er vi specialister inden for gennemgribende renoveringer. Vi arbejder primært med lejlighedsrenoveringer for forskellige ejendomsadministrationer, men vi kan naturligvis også være behjælpelige med andre typer renoveringer. Har I en hel ejendom, som skal totalrenoveres, hjælper vi blandt andet også med facaderenovering og tagarbejde.

Vi lægger stor vægt på at levere høj kvalitet og et grundigt håndværk. Samtidig ved vi, hvor vigtigt det er, at arbejdet er færdigt til tiden, så I undgår uhensigtsmæssige forsinkelser. Derfor kan I altid regne med, at vi hos Jensen Byg overholder alle aftaler, når vi udfører renoveringer for jer.

Byggetilladelse og dokumentation ved renovering

Ved en større renovering kræves en byggetilladelse samt dokumentation for, hvorvidt arbejdet er udført korrekt. Hos Jensen Byg kan vi hjælpe med både byggetilladelse og dokumenter, som skal sendes med byggetilladelsen. Samtidig kan vi arbejde som hovedentreprenør på jeres byggeprojekt.

Det betyder, at I hos os får et samlet tilbud på hele jeres byggeprojekt. Vi sørger for både koordinering og planlægning af forskellige faggrupper. På den måde kan vi være behjælpelige med alt lige fra murerarbejde, køkken til vvs og el, samtidig med at vi undgår unødig ventetid på grund af dårlig koordinering.


Kontakt os

Skal vi klare jeres renoveringer for jer? Fra vores base på Frederiksberg kan vi udføre renoveringer i hele Københavnsområdet. Kontakt os på 40 57 08 01 eller udfyld vores kontaktformular. Så tager vi en snak om, hvilken løsning der er den rigtige for jer, og som er mulig i jeres ejendom. På baggrund heraf udformer vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud til jer.