Tagarbejde i København

Beskyt hele ejendommen mod vind og vejr

Er taget på jeres ejendom blevet slidt og utæt? Formålet med et tag er at beskytte resten af ejendommen mod det vind og vejr. Det betyder dog også, at taget er den del af ejendommen, der i størst udstrækning bliver udsat for regn, sne og blæst. Af den grund bliver taget løbende slidt, og der kan opstå utætheder i taget.

Hvis der opstår utætheder i taget, kan der sive vand ind i ejendommen. I sådanne tilfælde kan der opstå problemer og skader på grund af fugt, hvilket kan resultere i både store og dyre reparationer. Det er derfor vigtigt at sørge for at vedligeholde taget, så taget er både intakt og tæt. På den måde beskytter det bedst muligt mod det danske vejr.

Giv ejendommens udseende et løft

Foruden at beskytte ejendommen mod fugtskader kan tagarbejde også være med til at give ejendommen et stilmæssigt løft. Taget er sammen med facaden det første, der ses på en ejendom. Det betyder, at tagarbejde og facaderenovering kan være med til at skabe de indtryk, I ønsker at afgive gennem ejendommen.

Hos Jensen Byg tilbyder vi smukke tagløsninger, som passer lige præcis til jeres ejendom og dens arkitektur. Vi rådgiver om valg at materialer, så I får en løsning, I er tilfredse med lang tid frem.

Vi samarbejder med flere håndværksvirksomheder, hvilket betyder, at vi kan løse alle typer tagopgaver lige fra kviste og ovenlysvinduer til tagterrasser, renoveringer og vurderinger af taget. Skal I i gang med en totalrenovering af jeres ejendom, kan vi hos Jensen Byg også være behjælpelige hermed. Vi sørger for hovedentreprisen på jeres projekt, så I kan være sikre på, at der er styr på både koordinering og planlægning. På den måde sørger vi for, at jeres projekt er færdigt til den aftalte tid.

Kontakt os

Skal vi udføre tagarbejdet på jeres ejendomme på Frederiksberg eller i resten af København? Så kontakt os på 40 57 08 01 eller udfyld vores kontaktformular. På baggrund af jeres ønsker og behov, udformer vi et gratis og uforpligtende tilbud til jer.