Tagarbejde i København

Beskyt ejendommen mod vind og vejr

Er taget på din ejendom slidt eller utæt? Formålet med et tag er at beskytte resten af ejendommen mod vind og vejr. Det er derfor også den del af ejendommen, der bliver udsat for allermest slid.

Opstår der utætheder i taget, kan der selvsagt komme vand ind i boligen, hvilket kan forsage fugtskader, som resulterer i både store og dyre reparationer.

Det er derfor vigtigt at vedligeholde ejendommens tag, så det holdes intakt og derved tæt. På den måde kan taget gøre dets job; at beskytte vores hjem mod det danske vejr.

Giv ejendommens udseende et løft

Taget beskytter ikke blot ejendommen – men spiller også en vigtig rolle for ejendommens samlede udseende. Taget er sammen med facaden det første, der ses på en ejendom. Tagarbejde kan derfor være med til at give ejendommen et stilmæssigt løft og skabe det udtryk for ejendommen, der ønskes.

Hos Jensen Byg tilbyder vi smukke tagløsninger, som passer præcis til din ejendom og dens arkitektur. Vi rådgiver om valg at materialer og sørger for, at du får en løsning, du er tilfreds med langt ud i fremtiden.

Tagarbejde udføres i København og på hele Sjælland

Vi løser alle former for tagarbejde

Jensen Byg samarbejder med flere håndværksvirksomheder om at skabe det bedste resultat. Det betyder, at vi kan løse alle typer af tagopgaver. Lige fra kviste og ovenlysvinduer til renoveringer og vurderinger af taget. Skal du i gang med en totalrenovering af din ejendom, kan vi hos Jensen Byg også være behjælpelige hermed.

Vi sørger for hovedentreprisen på jeres projekt, så I kan være sikre på, at der er styr på både koordinering og planlægning. På den måde sørger vi for, at jeres projekt er færdigt til den aftalte tid uden unødige forsinkelser og ekstraregninger.

Kontakt os

Skal vi udføre tagarbejdet på din ejendom? Vi løser opgaver i København og på hele Sjælland. Kontakt os på 40 57 08 01 eller udfyld vores kontaktformular. Så tager vi en snak om jeres projekt, og vi udformer et uforpligtende tilbud til jer.